Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

A' ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Η τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν περνάνε!


ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
την ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 
 στις 7 μ.μ 
στην Πλατεία Μιαούλη


Με χουντικής έμπνευσης ανακοίνωση ο αστυνομικός διευθυντής της Αττικής σαν άλλος κατοχικός διοικητής απαγορεύει τις δημόσιες συγκεντρώσεις στη διαδρομή και τους χώρους που θα βρεθεί η ανεπιθύμητη για το λαό Γερμανίδα καγκελάριος στην αυριανή της επίσκεψη. Η προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης έρχεται σε συνέχεια της καταστολής σε εργατικές κινητοποιήσεις, των προληπτικών προσαγωγών, της καλλιέργειας του φόβου και της τρομοκρατίας με τη βοήθεια των ναζιστικών συμμοριών.

Η κυβέρνηση που υπηρετεί τραπεζίτες, ΕΕ και ΔΝΤ είναι γελασμένη, αν νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει το λαό. Είναι φανερό ότι οι συνένοχοι της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επιτίθεται στα εργατικά κα λαϊκά στρώματα. Ό,τι και αν αποφασίζουν πίσω από κλειστές πόρτες των γραφείων τους, όσο φοβερίζουν με την προπαγάνδα, θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και όλης της Ελλάδας η δίκαιη οργή για την πολιτική που ισοπεδώνει τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα, την ελευθερία και τα όνειρα του λαού και των εργαζομένων.
Η πολιτική επιλογή του «μικρότερου κακού» μας έφερε την «επιλογή» των μισθών Κίνας και Μπαγκλαντές , τη δουλειά λάστιχο χωρίς δικαιώματα, το ενάμισι εκατομμύριο ( μέχρι τώρα) άνεργους , τις μεταθανάτιες συντάξεις πείνας, την καθημερινή φοροληστεία, τα στοιβαγμένα σχολειά, τα πανεπιστήμια που «περισσεύουν», τα νοσοκομεία χωρίς φάρμακα και γιατρούς, τους απλήρωτους και μονίμως εκβιαζόμενους εργαζόμενους ( στο Νεώριο, στο Σκαραμαγκά, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ και αλλού), το ξεπούλημα δρόμων, λιμανιών, αεροδρομίων, μεταφορών, νησιών και κάθε δημόσιας υποδομής. Από τη πολιτική αυτή θησαυρίζουν, ακόμη και στην κρίση, και οι εγχώριοι και οι ξένοι καπιταλιστές..
Αύριο όλοι να τιμήσουμε αγωνιστικά την επέτειο του τέλους της ναζιστικής Κατοχής στις 12 Οκτώβρη του 1944, διαδηλώνοντας στους δρόμους της πόλης για να μην περάσουν τα μέτρα, για να ξηλωθούν τα προηγούμενα,
Για να αλλάξουμε τη ζωή φέρνοντας τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
την ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 7 μ.μ 
στην Πλατεία Μιαούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου