Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ανταλλακτικό Παζάρι στο "ΑΓΟΡΑ" & Ευχαριστήριο από την πρωτοβουλία "Σύρος: Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες"






"Σύρος: Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες"
https://el-gr.facebook.com/groups/1632109370393644/



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ευχαριστήριο



Η πρωτοβουλία πολιτών “Σύρος: Αλληλεγγύη για τους Πρόσφυγες” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους/-ες όσοι/-ες είχαν συμβολή στην επιτυχή πραγματοποίηση της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, το βράδυ του Σαββάτου 23 Απριλίου 2016, στο χώρο της Βαρδακείου Σχολής, που στόχο είχε αφενός τη συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής για τους πρόσφυγες αφετέρου την αλληλογνωριμία όσων δραστηριοποιούνται στηρίζοντας με οποιονδήποτε τρόπο την πρωτοβουλία. 

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της Βαρδακείου Σχολής για την παραχώρηση του χώρου, τους μουσικούς των σχημάτων BANDA MANESTRA, ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ και της μουσικής ομάδας με τα μπεντίρ και το νέϊ για τις όμορφες μουσικές στιγμές που μας χάρισαν. Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα του νησιού μας που, σε δύσκολους καιρούς, προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει για τους πρόσφυγες αυτό που μπορεί ή στηρίζει με τον τρόπο του/-ης την πρωτοβουλία μας αυτή, ευελπιστώντας ότι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ θα είναι δυνατό να επαναληφθεί και στο μέλλον. 

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με τη συλλογή τροφίμων, ειδών υγιεινής και φαρμάκων στο πρώην “ΑΓΟΡΑ” (πλατεία Μιαούλη) και στα ειδικά καλάθια που ευγενώς μας παραχωρούν τα Σούπερ Μάρκετ: έξω CARREFOUR-Μαρινόπουλος, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΝΕΩΡΙΟ, ΧΙΩΤΗΣ, κάτω CARREFOUR-Μαρινόπουλος, καθώς και το HONDOS CENTER.



Σύρος, 24 Απριλίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου